Yorum yap Kazan

Marcato Ampıa 150 Erişte Makinası, Manuel, 1,5 MM

Yorum Yap 10 TL Kazan!
5.0
(0)
Stok Kodu11424.5000010010
Benzer Ürünler

Marcato Ampıa 150 Erişte Makinası, Manuel, 1,5 MM

Erişte Makinası

• Elekrikli Motor Opsiyon Olarak Sunulmaktadır.
 • Motoru Sitemizden Temin Edebilirsiniz Ürün Linki: https://www.iles.com.tr/marcato-pasta-drive-motor

Marcato Ampıa 150 Erişte Makinası Kullanıma Hazırlanışı

  • Makineyi masaya özel mengeneyi kullanarak sabitleyin ve silindirlerin deliğine manivelayı yerleştirin.
  • Makine ilk olarak kullanılacağı zaman, aşırı yağı gidermek için kuru bir bezle temizlemek gereklidir.
  • Silindirlerin temizliği için bunların aralarından daha sonra atılması gereken az miktarda hamur geçirin.

Makarna Hamurunun Hazırlanışı

  • İçindekiler: 500 gr yumuşak buğday unu ve 5 yumurta 1 bardak su.
  • Lezzetli bir makarna için 250 gr yumuşak buğday ununu 250 gr sert buğday unuyla karıştırınız.
  • Tuz katmayınız! Unu bir kaba alıp yumurtaları ortasına deviriniz.
  • Yumurtaları bir çatalla karıştırıp tamamen unla karışmasını sağlayınız.
  • Elde edilen hamuru tamamen homojen kılıp kıvamına getirinceye kadar elinizle yoğurunuz.
  • Eğer hamur çok sertse su ,çok yumuşaksa un ekleyiniz.
  • Tam kıvamında bir hamur asla parmaklarınıza yapışmamalıdır.
  • Hamuru kaptan çıkartıp hafifçe unlanmış bir masa üzerine koyunuz.
  • Gerekli görüldüğü taktirde hamuru ellerinizle yoğurmaya devam ediniz ve küçük parçalar halinde kesiniz.
  • Bir tavsiye;buzdolabından henüz çıkarılmış yumurtaları kullanmayınız!

Marcato Ampia 150 Nasıl Kullanılır

Makarna Nasıl Yapılır

  • İki düz silindirin tamamen açık olması için makinenin ayar düğmesini 0 numaraya ayarlayın.
  • Silindirlerden bir top hamuru besleyin ve krankı saat yönünde çevirin.
  • Makarna yaprağının her iki tarafına hafifçe un serpin ve ikiye katlayın.
  • Makarna yaprağını, makarna yaprağı uzun ve şekli düzgün olana kadar 5-6 kez tekrar düz silindirlerden geçirin.
  • Makarna yaprağını ikiye kesin ve her bir parçayı hafifçe iki tarafına un serpin.
  • Ayar düğmesini 1 konumuna getirin ve makarna yaprağını yalnızca bir kez geçirin;
  • Ardından ayar düğmesini 2'ye ayarlayın ve makarna yaprağını bir kez daha geçirin;
  • Ardından, ayar düğmesini 3'e ayarlayın
  • İstenen kalınlığa ulaşıncaya kadar bu şekilde devam edin.
  • Önerilen kalınlık ayarı fettuccine için no. 6 ve tagliolini için no. 7'dir.
  • Makarna yaprağını çapraz olarak yaklaşık 25 cm uzunluğunda parçalara kesin ve üzerine hafifçe un serpin.
  • Krankı istenen kesme tipine karşılık gelen deliğe yerleştirin.
  • Krankı saat yönünün tersine çevirin ve aynı anda makarna yaprağını seçilen makarna türü için kesme silindirlerinden geçirin.
  • Makarnayı özel çubukla alıp Hamur Kurutucuya aktarın.
  • Makarna, sıcaklık ve neme bağlı olarak yaklaşık 5-6 saatte kurur ve daha sonra uygun mutfak kaplarında saklanabilir.
  • Yorumlar
  • Ürün Önerileri
  • Bu ürünün yanında bunları da tavsiye ediyoruz.
    İndirim Oranı : %20 İndirim
    İndirimli : ₺3.500,00(KDV Dahil)
    Fiyat : ₺4.400,00(KDV Dahil)
    Havale Fiyat
    :
    ₺3.430,00
    Tahmini Teslim Süresi : Aynı Gün
    Havale/Eft İle Ödemede %2 İndirim
    Marcato Türkiye Garantisi Altındadır
    Yardıma mı ihtiyacınız var ?
    WhatsApp'dan bize ulaşın0541 635 09 66
    0212 635 09 66 numaralı telefondan bizi arayın
    Hafta içi Pzt-Cum 08:30 - 18:30 arası
    Canlı Sohbet Desteğimizi Kullanın Hafta içi Pzt-Cum 08:30 - 18:30
    Bize E-posta ile gönderin.info@iles.com.
    • Krom kaplı Paslanmaz çelik gövde
    • Eloksallı alüminyum alaşım merdane
    • Hamur Genişliği 15 Cm
    • 10 konumlu ayar düğmesi
    • Merdane Alanı Max Açıklık 0,6, 4,8 mm
    • Makine Ağırlığı 1,5 kg
    • Makine Boyutları ‎19x20x14 cm
    • İtalya'da Üretilmiş ve monte edilmiştir
    • Ürün menşei İtalya
    Hızlı Kargo Haftaiçi siparişler aynı gün kargoda
    Bu ürünün yanında bunları da tavsiye ediyoruz.
    cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
    Çerez Kullanımı

    İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için çerezler kullanıyoruz. Çerez kullanımını tercih etmiyorsanız tarayıcınızın ayarlarından çerezleri silebilir ya da engelleyebilirsiniz.