Yorum yap Kazan
Yorum Yap 10 TL Kazan!

Marcato Ampıa 150 Erişte Makinası, Manuel, 1,5 MM (11424.5000010010)

5,00
Marka : MARCATO
İndirim Oranı : %30 İndirim
KDV Dahil : ₺4.920,00
İndirimli : ₺2.873,00  + KDV
KDV Dahil : ₺3.447,60

Havale/Eft İle Ödemede %2 İndirim

Marcato Ampıa 150 Erişte Makinası Manuel 1,5 MM

Marcato Türkiye Garantisi Altındadır
  • Krom kaplı Paslanmaz çelik gövde
  • Eloksallı alüminyum alaşım merdane
  • Hamur Genişliği 15 Cm
  • 10 konumlu ayar düğmesi
  • Merdane Alanı Max Açıklık 0,6, 4,8 mm
  • Makine Ağırlığı 1,5 kg
  • Makine Boyutları ‎19x20x14 cm
  • İtalya'da Üretilmiş ve monte edilmiştir
  • Ürün menşei İtalya
Hızlı Kargo Haftaiçi siparişler aynı gün kargoda

Marcato Ampıa 150 Erişte Makinası, Manuel, 1,5 MM

Erişte Makinası

• Elekrikli Motor Opsiyon Olarak Sunulmaktadır.
 • Motoru Sitemizden Temin Edebilirsiniz Ürün Linki: https://www.iles.com.tr/marcato-pasta-drive-motor

Marcato Ampıa 150 Erişte Makinası Kullanıma Hazırlanışı

  • Makineyi masaya özel mengeneyi kullanarak sabitleyin ve silindirlerin deliğine manivelayı yerleştirin.
  • Makine ilk olarak kullanılacağı zaman, aşırı yağı gidermek için kuru bir bezle temizlemek gereklidir.
  • Silindirlerin temizliği için bunların aralarından daha sonra atılması gereken az miktarda hamur geçirin.

Makarna Hamurunun Hazırlanışı

  • İçindekiler: 500 gr yumuşak buğday unu ve 5 yumurta 1 bardak su.
  • Lezzetli bir makarna için 250 gr yumuşak buğday ununu 250 gr sert buğday unuyla karıştırınız.
  • Tuz katmayınız! Unu bir kaba alıp yumurtaları ortasına deviriniz.
  • Yumurtaları bir çatalla karıştırıp tamamen unla karışmasını sağlayınız.
  • Elde edilen hamuru tamamen homojen kılıp kıvamına getirinceye kadar elinizle yoğurunuz.
  • Eğer hamur çok sertse su ,çok yumuşaksa un ekleyiniz.
  • Tam kıvamında bir hamur asla parmaklarınıza yapışmamalıdır.
  • Hamuru kaptan çıkartıp hafifçe unlanmış bir masa üzerine koyunuz.
  • Gerekli görüldüğü taktirde hamuru ellerinizle yoğurmaya devam ediniz ve küçük parçalar halinde kesiniz.
  • Bir tavsiye;buzdolabından henüz çıkarılmış yumurtaları kullanmayınız!

Marcato Ampia 150 Nasıl Kullanılır

Makarna Nasıl Yapılır

  • İki düz silindirin tamamen açık olması için makinenin ayar düğmesini 0 numaraya ayarlayın.
  • Silindirlerden bir top hamuru besleyin ve krankı saat yönünde çevirin.
  • Makarna yaprağının her iki tarafına hafifçe un serpin ve ikiye katlayın.
  • Makarna yaprağını, makarna yaprağı uzun ve şekli düzgün olana kadar 5-6 kez tekrar düz silindirlerden geçirin.
  • Makarna yaprağını ikiye kesin ve her bir parçayı hafifçe iki tarafına un serpin.
  • Ayar düğmesini 1 konumuna getirin ve makarna yaprağını yalnızca bir kez geçirin;
  • Ardından ayar düğmesini 2'ye ayarlayın ve makarna yaprağını bir kez daha geçirin;
  • Ardından, ayar düğmesini 3'e ayarlayın
  • İstenen kalınlığa ulaşıncaya kadar bu şekilde devam edin.
  • Önerilen kalınlık ayarı fettuccine için no. 6 ve tagliolini için no. 7'dir.
  • Makarna yaprağını çapraz olarak yaklaşık 25 cm uzunluğunda parçalara kesin ve üzerine hafifçe un serpin.
  • Krankı istenen kesme tipine karşılık gelen deliğe yerleştirin.
  • Krankı saat yönünün tersine çevirin ve aynı anda makarna yaprağını seçilen makarna türü için kesme silindirlerinden geçirin.
  • Makarnayı özel çubukla alıp Hamur Kurutucuya aktarın.
  • Makarna, sıcaklık ve neme bağlı olarak yaklaşık 5-6 saatte kurur ve daha sonra uygun mutfak kaplarında saklanabilir.
Yardıma mı ihtiyacınız var ?
WhatsApp'dan bize ulaşın0533 499 51 01
0212 635 09 66 numaralı telefondan bizi arayın
Hafta içi Pzt-Cum 08:30 - 18:30 arası
Canlı Sohbet Desteğimizi Kullanın Hafta içi Pzt-Cum 08:30 - 18:30
Bize E-posta ile gönderin.[email protected].
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için çerezler kullanıyoruz. Çerez kullanımını tercih etmiyorsanız tarayıcınızın ayarlarından çerezleri silebilir ya da engelleyebilirsiniz.